HØJ KVALITET
På alle produkter
 HURTIG LEVERING
1-3 hverdage
 TILMELD NYHEDSBREV
Og få en gave!
 E-MÆRKET
En sikker dansk hjemmeside
 GRATIS FRAGT
For ordrer over 600,- DKK

Om os

Hvorfor?
Vangsgaard Treat er en lille familievirksomhed, hvis hovedformål er at sælge råvarer og produkter til stunder, hvor man ønsker at forkæle sig selv med lidt lækkert.

Ideén hertil kom stille og roligt tilbage i 2013. Vi har altid haft en sød tand, men også en aktiv og travl livsstil. Det er ikke altid at disse interesser går hånd i hånd, hvis man også ønsker at præstere i dagligdagen og leve sundt.

Med Allans bagerbaggrund og interesse for både konditori og sund mad, så er der igennem årerne blevet lavet mange eksperimenterende lækkerier i vores køkken.

Når vi har været ude at rejse, så har vi altid haft et forholdsvis stort forbrug af diverse typer af nødder, og ligeledes slæbt så meget med hjem som var muligt.

Nødder har nemlig flere gode sider. De er sunde (i moderate mængder selvfølgelig), gode som snacks, velegnet i mange hverdagsretter og så smager de ikke mindst fantastisk godt!

Herhjemme i Danmark kender vi mest til hasselnødder, valnødder og mandler. Og de er faktisk slet ikke at sammenligne hverken størrelsesmæssigt eller smagsmæssigt med de varianter, som man kan få i bl.a. Sydeuropa, USA, Sydamerika og Asien. Udvalget er stort og vores egne favoritter er faktisk Macadamia, Cashew og Pekan nødder, som vi sjældent ser herhjemme.

Vi importerer nu nogle af de bedste nødder fra rundt omkring i verden, som kvalitetsmæssigt i BÅDE smag og størrelse lever op til vores ønsker og standarder og som leverer sund, kvalitetsmæssig forkælelse.

Alt i alt så ligger Vangsgaard Treat vægt på at forkælelse og sundhed går hånd i hånd

Hvem er vi?
Vi er en lille familie på 4, hvor både Allan og Rikke i starten havde fuldtidsjobs ved siden af Vangsgaard Treat. I 2015 gik Rikke på fuld tid for at sikre fuld fokus på den fortsatte udvikling af Vangsgaard Treat.

Det er vigtigt for os begge at holde os aktive. Vi holder primært formen ved lige med løb og cykling.

Vores 2 dejlige piger på hhv. 9 og 12 år går i skole og har deres primære interesse i håndbold og fodbold.