HØJ KVALITET
På alle produkter
 HURTIG LEVERING
1-3 hverdage
 TILMELD NYHEDSBREV
Og få en gave!
 E-MÆRKET
En sikker dansk hjemmeside
 GRATIS FRAGT
For ordrer over 600,- DKK

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

 • Vangsgaard Treat
 • Bødkervej 3
 • 7000 Fredericia
 • Danmark
 • CVR: 41038845
 • Telefon: 2830 4217
 • E-mail: info@VangsgaardTreat.dk

Betaling

Vangsgaard Treat modtager nedenstående danske betalingskort og betalingsmulighed:

 • Dankort
 • VISA/Dankort
 • MobilePay
 • VISA
 • VISA Electron
 • Mastercard

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vi tager ikke kortgebyrer.


Vangsgaard Treat krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets.

Betalingen med kreditkort i denne butik er sikker og certificeret af VISA og Mastercard

Yderligere forklaring:
Vangsgaard Treat benytter ScanNets PSIP Gateway Server som er PCI-certificeret (Payment Card Industry) og opfylder derfor alle Nets' sikkerhedskrav. Certificeringen gennemføres årligt af FortConsult på vegne af VISA og MasterCard. Systemet benytter en 128 bit krypteringsnøgle fra VeriSign™, der sikrer forbindelsen fra internetbutikken til PSIP Gatewayen ved ScanNet og derfra videre til Nets. Dette sikrer, at kortindehaverens data beskyttes maksimalt.

Køb og Levering
Vangsgaard Treat sælger via webshoppen til private og erhvervskunder.
Alle priser er inkl. 25 % moms og inkl. dansk råvare afgift (chokoladeafgift / punktafgift).

Vi leverer i hele DK og tilbyder altid lav fragt omkostning pr. ordre til GLS pakkeshop. vi giver også mulighed for at få leveret til privatadresse eller erhvervadresser. Ved større ordre kan der opnås gratis fragt jf. grænserne på vores webshop.
Personlig afhentning hos Vangsgaard Treat kan aftales.

Vangsgaard Treat prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår førstkommende hverdag efter ordren er indgået. Vi leverer derfor som udgangspunkt varen indenfor 1-3 dage.

Vangsgaard Treat sørger for levering med GLS til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter at GLS overholder dag-til-dag-levering. Hvis der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. I tilfælde af udeblevne leverancer, fremsender Vangsgaard Treat naturligvis en ny leverance uden beregning.

Det er muligt at lave en særskilt FAST aftale med GLS om at forsendelser må stille på adressen uden kvittering for modtagelsen. Dette kræver udfyldelse af en fuldmagt (http://gls.dk/information/Folder/Fuldmagt%20DK.pdf) Dette er en aftale mellem dig og GLS og Vangsgaard Treat er ikke mellemmand eller på anden måde involveret eller har ansvaret for sådan en aftalt.

Hvis du under forsendelse har valgt at få leveret til privat adressen og ønsker at GLS skal stille pakken på din adresse uden du er stede. Så skal du ENTEN have en fast fuldmagt aftale med GLS (se ovenfor) ELLER give GLS en fuldmagt via den adviseringsmail, som fremsendes af GLS ifm. valg af Privat levering. Hvis denne ikke udfyldes, så leverer GLS til PakkeShop, hvis du ikke er hjemme.

Du kan læse mere om denne ordningen og hvordan den fungerer her: http://www.gls.dk/information/Folder/PrivateDelivery%20med%20FLEX.pdf


Godkendelse:
Inden du afslutter din handel på VangsgaardTreat.dk skal du godkende Vangsgaard Treat 's handelsbetingelser.

Nyhedsbrev:
Man kan valgfrit tilmelde sin e-mailadresse til Vangsgaard Treats nyhedsbrev, så man løbende modtager nyheder og anden relevant information fra Vangsgaard Treat. Denne service kan til enhver tid frameldes, som man ønsker.

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

OBS: Vi gør opmærksomme på, at et hvert brud på forseglingen af produkterne medfører at fortrydelsesretten bortfalder.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@VangsgaardTreat.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur:
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du sender dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Vangsgaard Treat
Bødkervej 3
7000 Fredericia
E-mail:info@VangsgaardTreat.dk

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Når du handler hos Vangsgaard Treat som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Vangsgaard Treat
Bødkervej 3
7000 Fredericia


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Ved fremsendelse af pakken, bedes problemet vedr. produktet oplyst så detaljeret som muligt og vedlagt en kopi af ordrebekræftelse, samt registreringsnummer og kontonummer for bankkonto - hvortil refusion kan foregå - og øvrig forudgående korrespondance.


Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Vangsgaard Treat og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på Vangsgaard Treat.dk er Vangsgaard Treat.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@VangsgaardTreat.dk

2.1 Underleverandører

Opdateret oversigt over underleverandører i Vangsgaard Treat.

Nedenstående underleverandører af vores IT-systemer kan få adgang til vores kunders/brugeres persondata idet man indgår en købsaftale eller opretter sig som bruger på Vangsgaard Treat. De leverer services, som vi vurderer er nødvendige for at vi kan leve op til den aftale forventning, du som kunde eller bruger har til udviklingen af vores site.

Listen vil løbende blive opdateret ved eventuelle ændringer.

Leverandør

Lokation / Land

Lovligt grundlag for
processering udenfor EU

Funktion

Opdateret

Scannet

Danmark

 

Hosting

16.maj 2018

One.com

Danmark

 

Hosting, Email service

16.maj 2018

Facebook

Irland

 

Monitorering, markedsføring og statistik

16.maj 2018

Google

Irland

 

Monitorering, markedsføring og statistik

16.maj 2018

Mailchimp

USA

EU-US Privacy Shield

Email service

16.maj 2018

 

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os pr. mail: info@VangsgaardTreat.dk.  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Klageportalen for Nævnenes hus  
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

for at klage, skal varen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet

Når du handler på en e-mærket webshop, som vores, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Vangsgaard Treat
Bødkervej 3
7000 Fredericia

info@VangsgaardTreat.dk
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 


Handelsbetingelserne er opdateret den 06.09.2022