HØJ KVALITET
På alle produkter
 HURTIG LEVERING
1-3 hverdage
 TILMELD NYHEDSBREV
Og få en gave!
 E-MÆRKET
En sikker dansk hjemmeside
 GRATIS FRAGT
Ordrer fra 600 DKK


Handelsbetingelser

Betaling

Vangsgaard Treat modtager nedenstående danske betalingskort og betalingsmulighed:

  • Dankort
  • VISA/Dankort
  • MobilePay
  • VISA
  • VISA Electron
  • Mastercard

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.


Vangsgaard Treat krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets.

Betalingen med kreditkort i denne butik er sikker og certificeret af VISA og Mastercard

Yderligere forklaring:
Vangsgaard Treat benytter ScanNets PSIP Gateway Server som er PCI-certificeret (Payment Card Industry) og opfylder derfor alle Nets' sikkerhedskrav. Certificeringen gennemføres årligt af FortConsult på vegne af VISA og MasterCard. Systemet benytter en 128 bit krypteringsnøgle fra VeriSign™, der sikrer forbindelsen fra internetbutikken til PSIP Gatewayen ved ScanNet og derfra videre til Nets. Dette sikrer, at kortindehaverens data beskyttes maksimalt.

Køb og Levering
Vangsgaard Treat sælger via webshoppen til private og erhvervskunder.
Alle priser er inkl. 25 % moms og inkl. dansk råvare afgift (chokoladeafgift / punktafgift).

Vi leverer i hele DK og vi tilbyder altid lav fragt omkostning på 49,- DKK pr. ordre. Ved større ordre kan der opnås gratis fragt jf. grænserne på vores webshop.
Personlig afhentning hos Vangsgaard Treat kan aftales.

Vangsgaard
Treat prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår førstkommende hverdag efter ordren er indgået.

Vangsgaard Treat sørger for levering med GLS til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. I tilfælde af udeblevne leverancer, fremsender Vangsgaard Treat naturligvis en ny leverance uden beregning.

 

Det er muligt at lave en særskilt FAST aftale med GLS om at forsendelser må stille på adressen uden kvittering for modtagelsen.Dette kræver udfyldelse af en fuldmagt (http://gls.dk/information/Folder/Fuldmagt%20DK.pdf) Dette er en aftale mellem dig og GLS og Vangsgaard Treat er ikke mellemmand eller på anden måde involveret eller har ansvaret for sådan en aftalt.

 

Hvis du under forsendelse har valgt at få leveret til privat adressen og ønsker at GLS skal stille pakken på din adresse uden du er stede. Så skal du ENTEN have en fast fuldmagt aftale med GLS (se ovenfor) ELLER give GLS en fuldmagt via den adviseringsmail, som fremsendes af GLS ifm valg af Privat levering. Hvis denne ikke udfyldes, så leverer GLS til PakkeShop, hvis du ikke er hjemme.

Du kan læse mere om denne ordningen og hvordan den fungerer her: http://www.gls.dk/information/Folder/PrivateDelivery%20med%20FLEX.pdf


Godkendelse:
Inden du afslutter din handel på VangsgaardTreat.dk skal du godkende Vangsgaard Treat 's handelsbetingelser.

Nyhedsbrev:
Man kan valgfrit tilmelde sin e-mailadresse til Vangsgaard Treats nyhedsbrev, således at man løbende modtager nyheder og anden relevant information fra Vangsgaard Treat. Denne service kan til enhver tid frameldes, som man ønsker.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

OBS: Vi gør opmærksomme på, at et hvert brud på forseglingen af produkterne medfører at fortrydelsesretten bortfalder.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@VangsgaardTreat.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Vangsgaard Treat
Kragelundvænget 97
7080 Børkop
E-mail:info@VangsgaardTreat.dk

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret
Vangsgaard Treat yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl eller skader, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe opbevaring, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Vangsgaard Treat indenfor rimelig tid.

Varen kan efterfølgende returneres efter aftale for ombytning eller evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Vangsgaard Treat returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Det skal understreges at Vangsgaard Treat sælger fødevarer, som er begrænset af deres naturlige holdbarhed (se pakning).

Reklamation og varereturnering:
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Info@VangsgaardTreat.dk
eller
Vangsgaard Treat
Kragelundvænget 97
7080 Børkop

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Ved fremsendelse af pakken, bedes problemet vedr. produktet oplyst så detaljeret som muligt og vedlagt en kopi af ordrebekræftelse, samt registreringsnummer og kontonummer for bankkonto - hvortil refusion kan foregå - og øvrig forudgående korrespondance.

Klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Vangsgaard Treat kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@VangsgaardTreat.dk

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos A/S SCANNET og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.VangsgaardTreat.dk er ejer Allan Hurup Vangsgaard.

Som registreret hos Vangsgaard Treat, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@vangsgaardtreat.dk

 

1.0 Dataansvarlig

Vangsgaard Treat
Kragelundvænget 97
7080 Børkop
E-mail:info@VangsgaardTreat.dk

Danmark CVR: 31183022

Kontakt person: Allan Hurup Vangsgaard

 

2.0 Hvilke personoplysninger vi indsamler for opfyldelse af vores aftale med dig om din brug af Vangsgaard Treat.

Vi beder dig oplyse kunde relevante oplysninger som er nødvendig for at kunne opfylde den købsaftale vi indgår med dig ifm. din bestilling og betaling på vores shop.

NB: Du kan ikke være kunde hos os, hvis du ikke giver os de oplysninger, vi beder om og som er oplyst ifm. ordre afgivelse. Vi indsamler kun de oplysninger, som du selv giver os ved oprettelse af din ordre og/eller konto hos os.

Vi indsamler ikke personoplysninger om dig som person fra tredjemand. Dog indsamler vi informationer via vores cookies. Se mere herom i vores cookiepolitik, som du finder her De personoplysninger vi indsamler via vores brug af cookies, indsamler vi for at forfølge vores legitime interesse i at markedsføre os overfor dig, for at kunne tilpasse vores indhold af Vangsgaard Treat specifikt til dig og for at kunne optimere vores webshop. Vi anvender kun din e-mail etc. til markedsføring, hvis vi har fået dit udtrykkelige forudgående samtykke hertil. Brug af personoplysninger Vi bruger personoplysninger til at forbedre vores tjenesteydelser og til at kunne målrette vores budskaber til dig, herunder målrette reklamer og indhold til dig. Dine personoplysninger videregives ikke til tredjemand medmindre, at du selv udtrykkeligt har samtykket hertil. Vi bruger de underleverandører der fremgår af nedenstående liste til behandling af dine personoplysninger.

 

2.1 Underleverandører

Opdateret oversigt over underleverandører i Vangsgaard Treat.

Nedenstående underleverandører af vores IT-systemer kan få adgang til vores kunders/brugeres persondata idet man indgår en købsaftale eller opretter sig som bruger på Vangsgaard Treat. De leverer services, som vi vurderer er nødvendige for at vi kan leve op til den aftale forventning, du som kunde eller bruger har til udviklingen af vores site.

Listen vil løbende blive opdateret ved eventuelle ændringer.

Leverandør

Lokation / Land

Lovligt grundlag for
processering udenfor EU

Funktion

Opdateret

Scannet

Danmark

 

Hosting

16.maj 2018

One.com

Danmark

 

Hosting, Email service

16.maj 2018

Facebook

Irland

 

Monitorering, markedsføring og statistik

16.maj 2018

Google

Irland

 

Monitorering, markedsføring og statistik

16.maj 2018

Mailchimp

USA

EU-US Privacy Shield

Email service

16.maj 2018

 

3.1 Indsigt i personoplysninger m.v.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Vangsgaard Treat, kan du logge ind på hjemmesiden eller rette henvendelse på info@VangsgaardTreat.dk.

Er der registreret forkerte oplysninger om dig, og kan du ikke selv rette dem eller hvis du har andre indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger, så skriv til os på info@VangsgaardTreat.dk.

 

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til de handlinger, vi foretager med dit samtykke.

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger, hvis vi ikke giver dig ret i dine indsigelser. Klagen skal sendes til Datatilsynet. Se mere på www.Datatilsynet.dk

 

3.2 Sletning af personoplysninger

Vi gemmer dine personoplysninger så længe vi har et aktivt kundeforhold med dig/din virksomhed. Når kundeforholdet er ophørt, gemmer vi dine personoplysninger så længe vi er forpligtet hertil efter lovgivning, herunder regnskabslovgivningen.

 

3.3 Ændring af vores persondatapolitik

I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.