HØJ KVALITET
På alle produkter
 HURTIG LEVERING
1-3 hverdage
 TILMELD NYHEDSBREV
Og få en gave!
 E-MÆRKET
En sikker dansk hjemmeside
 GRATIS FRAGT
For ordrer over 600,- DKK

Mød vores opskrifts KREATØR

Oprettet d.

Mød vores opskrifts KREATØR

Dorthe har igennem lang tid lavet opskrifter til vores hjemmeside.

Vi vil rigtig gerne inspirere jer til at prøve nye opskrifter og give jer idéer til dejlig hverdagsmad. Vi er ikke altid selv lige idérige, så derfor er vi glade for at have Dorthe's hjælp til dette.

Dorthe har sin egen madblog - Laktosefri Madblog, hvor hun deler ud af alle sine lækre opskrifter. Du kan sågar også få en madplan hos hende hver uge.

Vi har bedt Dorthe om at fortælle lidt om sig selv, så I kan lære hende bedre at kende.

.....................................

Alder: 32 år.

Profession:  Jeg har igennem de sidste 17 år arbejdet i restaurationsbranchen, som både kok og tjener, og blev i 2018 uddannet gastronomisk assistent. Jeg er foruden dette også uddannet rejsevejleder tilbage i 2012.

Interesser: Jeg har en kæmpe passion for og til madlavning. Jeg bruger dagligt flere timer i køkkenet, hvor jeg eksperimentere med sammensætning af forskellige råvarer, bager og foodstyler. Mange af mine opskrifter deler jeg med mine følgere på min blog og instagram, og her hos Vangsgaard Treat.

Gode, økologiske og ægte råvarer betyder meget for mig, da jeg går meget op i, hvad jeg giver min krop af næring og benzin. Jeg har i den forbindelse også en stor interesse for sunde næringsstoffer, som f.eks. vitaminer, mineraler og fedtsyrer, da jeg godt kan lide at vide, hvad den mad jeg spiser, og giver min datter, gør godt for og indeholder. Jeg er nok lidt af en sundheds-helse-else

Jeg elsker også naturen, hvor jeg har mit frirum og finder ro. – og hvis jeg støder på spiselige planter, så plukker jeg dem gerne.

Mad kan være vores medicin, hvis vi gør rette brug af den fra naturen side.

Yndlingsprodukt: Puha, det var en svær én. Jeg elsker stort set alle kerne, frø og nødder. Men pekannødder, pinjekerner og uraffineret kokosolie må være på min top 3.

Pekannødderne spiser jeg til morgenmad, sammen med havregryn, cornflakes og rosiner. De indeholder flerumættet fedtsyrer, som er det gode fedt, samt zink, som er vigtig iforhold til vores stofskife.

Pinjekernerne rister jeg, og topper diverse salater og varm retter med. De bidrager med alverdens vitaminer og mineraler, samt det gode fedt og en hel del protein.

Den uraffineret kokosolie bruger jeg i madlavning, både i det søde og saltet køkken, samt i min hudpleje rutine. Det er en genial kropsolie da den er fugtgivende, samt en god og billig makeup fjerner.

Jeg er virkelig inderligt stolt over at være ambassadør for Vangsgaard Treat, og deres fantastiske produkter. 

Kort personlig beskrivelse: Jeg er bosat i Vejle med min datter. Jeg elsker byen, og områdets smukke og givende natur, og er ofte på gåtur i skoven eller ved fjorden. Hvis jeg ikke er ude i naturen, så er jeg rundt på forskellige loppemarkeder, hvor min kæreste og jeg virkelig gør mange gode fund. Jeg går meget op i at mindske både madspild og forbrug, så jeg bruger mange af mine fund derfra til mine madbilleder, da min hverdag går rigtig meget med at udvikle opskrifter, skrive opskrifter og tage mad billeder.

 

Dorthe Thisgaard, Blogger og opskriftsudvikler


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar