HØJ KVALITET
På alle produkter
 HURTIG LEVERING
1-3 hverdage
 TILMELD NYHEDSBREV
Og få en gave!
 E-MÆRKET
En sikker dansk hjemmeside
 GRATIS FRAGT
For ordrer over 600,- DKK

“Har du ikke altid været “helse-Else?”

Oprettet d.

“Har du ikke altid været “helse-Else?”
“Har du ikke altid været “helse-Else?”

Historien om Sissel Møller

 

Du er måske allerede faldet over min profil her på ambassadørsiden, måske du har set mig op Instagram(link) eller måske du bare aldrig har stødt på mig før.

Ligegyldig hvad, så vil jeg her - prøve kort (griner) - at komme med min histore.

 

Mange tror nemlig jeg altid har været “helse-Else”, super fit og løber. Men dét er bestemt ikke hvordan mit liv har formet sig :-D

Jeg har ganske vidst altid haft et højt energiniveau, og jeg levede hele min barndom og ungdom på rideskolen. Sporten bestod altså i omgang med hestene, 2-5 heste om dagen der skulle rides og ofte stævner i weekenden.

Her stod dagskost på nutellaboller, kage, slik og chips fra kosten- og grønsagerne var når vi lige skulle smage hestenes æbler og gulerødder!

Men med et højt aktivt niveau var dette intet problem, det blev det dog da jeg skiftede hestene ud med mokai og byture. Hertil følte pizza og knapt så meget aktivitet. ;-P

Jeg tog en del på og endte med at være ret træt af det - så jeg bestemte mig for at gøre noget ved det. Meldte mig i fitness, også begyndte rejsen.

Jeg blev passioneret, og nok også lidt for ekstrem. Kosten bestod af det klassiske kyllinge pålæg, riskiks og grøntsager. Hvor kedeligt at tænke tilbage på :-D Men FIT - dét blev jeg.

Jeg begyndte at løbe lidt som “Cardio” - og så begyndte det ellers.

På kort tid iforbindelse med jeg boede i Spanien blev jeg mere interesseret i generel velvære og plantebaseret kost, jeg blev ekstra glad for dadler, tørrede frugter, nødder osv. og det er hertil min store kærlighed for Vangsgaard også kommer til udtryk :-D

I samme forbindelse blev jeg opdaget af en løbeklub, også gik det stærkt. På et halvt år var jeg pludselig fra “nybegynder” til eliteløber for det danske landshold. Her fik jeg en masse fede oplevelser, blev klogere på mig selv, sporten generelt, for ikke at snakke om kroppen og hvordan den arbejde, og derfor uddannede jeg mig til løbetræner, fysiurgisk massør og kostvejleder med speciale i aktiv ernæring.

Alle disse kompetencer dyrker jeg nu sammen med min sport og mine sociale medier, som jeg fokusere på at dyrke på af LYST fremfor pligt - dét gør nemlig mig glad. Og hvis der er noget der er vigtigt for mig og mit liv - så er det fleksibilitet, lystbetonede valg og friheden til at gøre hvad jeg vil og hvornår - og selvfølgelig GOE’ nødder til at understøtte mine nogle gange “dumme” valg :-D


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar