HØJ KVALITET
På alle produkter
 HURTIG LEVERING
1-3 hverdage
 TILMELD NYHEDSBREV
Og få en gave!
 E-MÆRKET
En sikker dansk hjemmeside
 GRATIS FRAGT
For ordrer over 600,- DKK

.....Et madøre på farten

Oprettet d. under Ambassadør indlæg

.....Et madøre på farten
.....Et madøre på farten
.....Et madøre på farten
.....Et madøre på farten
Professionel cykelrytter Christina Siggaard
 
Hvis du har læst min korte personbeskrivelse under “Vangsgaards ambassadører”, har du allerede et ret godt billede af mig og min store passion for mad. 
Jeg vil dog lige give jer et opsummerende og dybere indblik i, hvordan min hverdag ser ud, så her kommer fem punkter, der tegner et godt billede af det;
 
  1. Jeg lever de fleste dage uden at vide, hvilken dag vi har. Jeg ved bare hvilken slags træning, der står på programmet, om det er rest day, race day eller rocker-hård training day.*'
  2. Oftest er jeg kun i Danmark en uge +/- ad gangen, når jeg kommer til/fra cykelløb, men bare to dage hjemme kan fylde så meget på “good mood” tanken, at man snildt klarer livet i kufferten i den tid, rejsen nu tager. **
  3. Ofte er jeg god til at få pakket mine tasker rimelig hurtigt ud. Får i hvert fald vasket det beskidte tøj med det samme, hvilket må være det, der tæller. Resten af tasken, med det essentielle til cykelløb og rejser bliver liggende, klar til næste afgang. Udover cykelløb skal man jo altid være klar til et nyt adventure. ***
  4. Jeg har altid mad i skufferne/skabene/fryseren osv. derhjemme, så jeg kan klare en hel måned med eventuel mad-tørke, helligdage eller andet. Her snakker vi tun, havregryn, nødder, riskiks/knækbrød, bær, kaffebønner - det skal ikke overgå mig, at være er i "mad-nød". (lille side info: har aldrig været nutella-pige, men er til gengæld blevet kaldt “Marmelade Amalie” siden jeg var barn (andre der kender “marmelade Amalie -bogen”???)).****
  5. Jeg er for nylig begyndt altid at have et kortspil i min taske, som i et kortspil, der hører til i min håndtaske. Man skal ikke kimse af et godt slag kort (tiden i diverse lufthavne og hotelværelser skal jo bruges på noget…fornuftigt ;-) udover mit studie, self)).***** 
*Her kommer mad igen ind i billedet, så jeg vil kort tage jer igennem mit perspektiv på kost og elite sport. Med årene, hvor min karriere jævnt har taget skridt opad stigen, har jeg samtidig også haft større og større fokus på min kost og, at jeg får det nødvendige for at kunne præstere. 
Men som min oldemor sagde “måde og hold er livets trylleri”, hvilket for mig betyder, at jeg også nyder mine guilty pleasures og mindre “helse rigtige” treats engang imellem - “happy head, fast legs”! 
**De gange jeg er hjemme i Aarhus kun få dage i træk, orker jeg ikke altid at købe det helt store hjem til frokost og aftensmad og nyder derfor godt af mine dejlige venners køkken eller går en tur på café. At få forskellige smagsoplevelser betyder en helt del for mig og godt selskab gør kun sagen endnu bedre! Nyeste fund var en grøn smoothie/“morgenmads" bowl, der, nok især grundet varmen, gjorde sig usansynligt godt som frokost. 
***En rejse klar taske inkluderer jo selvfølgelig også mad! Jeg har med årene fået et par food-hacks! Det bedste inkluderer en pose havregryn i tasken. Med havregryn kommer du langt. Så er det bare at købe en stor kop varm vand i nærmeste cafe, hælde dine havregryn i og putte drikkelåget på koppen, indtil dine havregryn på mirakuløs vis er omdannet til lækker og mættende grød. Udover det, er det altid godt at have en pose nødder i tasken. Nødder og havregryn går her ind under samme kategori, da du ikke behøver at bekymre dig om hvorvidt det opholdes i -10 eller +40 graders varme.. Man ved jo aldrig hvor man ender i verden!
****Favorit snacken, hvis jeg selv skulle bestemme - snacken, der skal komme indimellem frokost og aftensmad, som gerne skal tilfredsstille den “sweet craving”, de fleste af os nok kan nikke genkendende til.. I den her varme er min sødetand oftest blevet tilfredsstillet med en helt masse vandmelon eller en skål med frosne blåbær, plantemælk, kokosflager, sukring gold, fiberKOST crunch, eventuelt andet frugt og mandelflager. De frosne blåbær tør op indenfor kort tid, så bare rolig, der skulle ikke være problemer med de frosne bær! :-D
*****Hvilket slag kort foretrækker jeg, eller omvendt, hvilket føler jeg størst nederlag ved, hvis jeg skulle gå hen og se mig slået? Jeg brugte så godt som 80% af alle vinter aftener hjemme ved mine forældre på at spille “500”, som barn. Hvilket siden har holdt mig i ilden, hvis jeg går igang med en omgang. Derudover kan jeg godt lide et spil “røvhul”, hvor jeg selvfølgelig også helst skal ende som “præsident”… :-P 
Konklusionen må være:
Gå aldrig ned på mad. Nyd godt af forskellige smagsindtryk. Vær spontan og altid klar på at opleve noget nyt. Know when to say “yes” and “no”. 
 
//Mvh Christina 
 
 
Instagram: christinasiggaard

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar