HØJ KVALITET
På alle produkter
 HURTIG LEVERING
1-3 hverdage
 TILMELD NYHEDSBREV
Og få en gave!
 E-MÆRKET
En sikker dansk hjemmeside
 GRATIS FRAGT
For ordrer over 600,- DKK

Sissel Møller


Alder: 24 år.

Profession: Atlet (tidligere landsholdsløber, nu fokus mod duatlon) Kostvejleder, løbecoach, fysiurgisk massør og sportsbehandler, blogger og lærer til næste sommer!

Interesser: Løb, mad og rejser.

Ynglings produkt: Det må værer Medjoul dadler, tørret figner og paranødder

Kort personlig beskrivelse : Jeg er energisk, skør, positiv og ærlig løber-“tosse” med en stor kærlighed til den plantebaserede kost. Min tilgang til livet er at lave noget man elsker, samt gør en glad - og det er derfor hvad jeg fylder min hverdag med. Jeg bruger jeg meget af min tid på at bla. dele om mit liv på min Instagram-profil ved siden af min træning. Jeg er en ret seriøs sportsudøver, og bruger mange timer dagligt på min træning - det kræver også en sund, nærende og god kost - og det er her Vangsgaard treat giver god mening og gør livet ekstra fedt og godt for mig! 

 

Instagramprofil : @sisstiss