HØJ KVALITET
På alle produkter
 HURTIG LEVERING
1-3 hverdage
 TILMELD NYHEDSBREV
Og få en gave!
 E-MÆRKET
En sikker dansk hjemmeside
 GRATIS FRAGT
For ordrer over 600,- DKK

Nicholas Koed

Alder: 32 år.

Profession: Marketing Manager.

Interesser: Kost, kroppen, triathlon, udeliv og cykling.

Ynglings produkt: Paranødder - uden tvivl! Ja og så mandler.

Kort personlig beskrivelse : Da jeg var omkring 25 år besluttede jeg mig for at ændre min livsstil. Jeg havde kurs mod en vægt på 140 kg., og med 5 år til jeg blev 30 år, besluttede jeg mig for, at sådan skulle det ikke fortsætte. Livsstilen blev ændret ved at sætte mig ind i hvad mad egentlig er, og hvad det består af, samt jeg begyndte at træffe mere aktive valg. Vejen væk fra de 140 kg. hed for mig Low Carb, High fat (LCHF) - en kostvej der blev til en levevej. I 2014 prøvede jeg for første gang kræfter med triathlon og udfordringerne med at inkorporere en lav kulhydrat livsstil i en træningsfyldt dagligdag fandt jeg meget spændende. Rene, sunde og ikke forarbejdede råvarer er for mig én af måderne hvorpå det kan lade sig gøre at være fyldt godt op med god energi hver dag.