HØJ KVALITET
På alle produkter
 HURTIG LEVERING
1-3 hverdage
 TILMELD NYHEDSBREV
Og få en gave!
 E-MÆRKET
En sikker dansk hjemmeside
 GRATIS FRAGT
For ordrer over 600,- DKK

Premium Sense konsulent

AG vinder Frankfurt 2017
(2:48:42)

Mia Sørensen

Alder: 47 år.

Profession: Ejer af Sundfokus.dk - tilbyder Sportsernæring, kostvejledning, foredrag, madworkshop, løbetræning og zoneterapi. Desuden ansat i EliteVejle og EliteFredericia hvor jeg hjælper unge sportstalenter med optimering af kosten i en travl hverdag.

Interesser: Jeg er LØBER og deltager i løb både i indland og udland. Mine favoritdistancer er halvmarathon og marathon. Jeg elsker at lave sund næringsrig mad til vores sportsaktive familie. Mit motto er: Træningen foregår også gennem munden.

Ynglings produkt: Jeg er stor fan af SUPERFOODS og Vangsgaard Treat har virkelig mange lækre og spændende produkter. Jeg bruger dagligt chiafrø i min grød eller koldhævet boller. Den næringsringe "sorte perle" er proteinrig, indeholder gode omega-3 fedtsyrer og masser af fibre, som tilsammen giver mig en god start på dagen. Chiafrø er smagsneutral og går derfor rigtig godt med alle andre superfoods fx gojibær eller diverse nødder som drys på morgenmaden..

Kort personlig beskrivelse : Jeg er gift med Allan, vi har 2 store drenge, bosat i Vejle. Jeg begyndte at løbe i en relativ sen alder efter 3 knæoperationer. I en alder af 37 år løb jeg mit første marathon, og indtil nu har jeg løbet 13 på den fulde distance. Heldigvis er jeg blevet bedre og bedre med årene. Mit sidste marathon var Frankfurt 2017, hvor jeg kommer i mål i ny PR i tiden 2:48:42. Jeg elsker "sund fokus" og en krop i balance med kost og træning - uden fanatisme..