HØJ KVALITET
På alle produkter
 HURTIG LEVERING
1-3 hverdage
 TILMELD NYHEDSBREV
Og få en gave!
 E-MÆRKET
En sikker dansk hjemmeside
 GRATIS FRAGT
For ordrer over 600,- DKK

Maja Kirstine Petersen

Alder: 40 år.

Profession: Uddannelsesvejleder.

Interesser: Træning, madlavning/foodprep og tid med familie og venner .

Ynglings produkt: Pekannødder og Medjool dadler.

Kort personlig beskrivelse : Af profession er uddannelsesvejleder, og i min fritid er jeg blandt andet passioneret triatlet, løber og madnørd med stort M. I triathlon er der, ud over de tre sportsgrene, ét element, som efter min mening er mindst lige så vigtigt; kosten. Det jeg putter i munden har betydning for min sportslige præstation og mit personlige velvære, og i min travle og aktive hverdag, er det vigtigt for mig, at min kost er sammensat så den understøtter min træning og livsstil bedst muligt. Derfor går jeg meget op i de råvarer jeg benytter, samt forarbejdningen af dem, og her er Vangsgaard Treat den perfekte samarbejdspartner for mig..
 

Instagramprofil : @Superskurk