HØJ KVALITET
På alle produkter
 HURTIG LEVERING
1-3 hverdage
 TILMELD NYHEDSBREV
Og få en gave!
 E-MÆRKET
En sikker dansk hjemmeside
 GRATIS FRAGT
Ordrer fra 600 DKK


Maja Kirstine Petersen

Alder: 38 år.

Profession: EGU vejleder.

Interesser: Madlavning og kostoptimering, træning og tid med familie og venner .

Ynglings produkt: Hvis jeg absolut skal vælge, så må det være pekannødder og morbær.

Kort personlig beskrivelse : Jeg har en kæmpe interesse for madlavning og udvikling af nye opskrifter, og bor heldigvis sammen med min datter og kæreste, som sætter pris på alle mine eksperimenter. Træning og triathlon er toneangivende for hele min dagligdag, og det betyder meget at den kost jeg spiser, er det rette brændstof for min krop. Derfor går jeg meget op i de råvarer jeg benytter, samt forarbejdningen af dem.
 

Instagramprofil : @Superskurk