HØJ KVALITET
På alle produkter
 HURTIG LEVERING
1-3 hverdage
 TILMELD NYHEDSBREV
Og få en gave!
 E-MÆRKET
En sikker dansk hjemmeside
 GRATIS FRAGT
For ordrer over 600,- DKK

Ambassadør Line Bonde


Alder: 25 år.

Profession: Jeg blev i november 2019, færdig med min kandidat i konkurrence og eliteidræt fra Syddansk universitet.

Interesser: Jeg har dyrket triatlon siden 2015. Jeg synes det er en fantastisk sport hvor svømning, cykling og løb skal gå op i en højere enhed. Jeg bruger mange timer i løbet af ugen på triatlon, både i træning, men også udover træning. Jeg elsker at blive bedre, og derfor er processen for mig så vigtigt. Fungerer den ikke så er det svært at blive bedre. Jeg er nok mest glad for at cykle. Nok fordi jeg er stærkest i den disciplin og fordi jeg får et kick af fart.

Ynglings produkt: Uha! Jeg tror mine favoritter er mandler, alle slags mandler, dadler, cashewnødder, cashewbutter. Men tørrede æble og papaja er virkelig også at foretrække. Ej at forglemme kakaonibs, som er helt fantastisk på havregrød.

Kort personlig beskrivelse : Jeg kommer egentligt fra Sønderborg, men flyttede i 2014 til Odense med min kæreste Marian, for at studere. Jeg ser mig selv som rolig, men alligevel lidt sprælsk. Jeg kan virkelig godt lide at møde nye mennesker og jeg er god til at small-talke. Jeg elsker morgenmad og kunne leve af det hver eneste dag. Lige så meget som jeg elsker at træne, lige så meget elsker jeg at sidde på min sofa og se film, med stearinlys og varm kakao.
 

Instagramprofil : @Linebonde

Youtube kanal: Line & Marian