HØJ KVALITET
På alle produkter
 HURTIG LEVERING
1-3 hverdage
 TILMELD NYHEDSBREV
Og få en gave!
 E-MÆRKET
En sikker dansk hjemmeside
 GRATIS FRAGT
For ordrer over 600,- DKK

Overall AG vinder KBH Ironman 2019

KBH Ironman 2019

Thor Beach 2019

Overall AG vinder KBH Ironman 2016

Katrine Meldgaard


Alder: 37 år.

Profession: Jeg er uddannet revisor tilbage i 2007 og efter 8 år var det tid til at komme ud på den anden side af skrivebordet. De seneste år har jeg haft funktion som regnskabsansvarlig i detailforretning, men nu er det igen tid til at prøve nye udfordringer. Denne gang kaster jeg mig over ejendomsmæglerbranchen.

Interesser: Jeg startede med triathlon i 2014, hvor jeg kørte min første Ironman. Jeg blev hurtig grebet at sporten og det blev hele omdrejningspunktet i min/vores hverdag. Jeg ville blive bedre og bedre og jeg ville vinde (det vil jeg stadig). Siden hen er det blevet til 7 Ironmans og en hel del halve. 2019 har primært stået på cykling, hvor jeg endda rundede de 20.000 kilometer i sadlen. Det seneste år har jeg trænet udelukkende efter lyst, lyttet til kroppens signaler og tilpasset træningen til familien. Dermed ikke sagt, at jeg ikke har kørt hårdt! For det har jeg. Og jeg er blevet bedre. I 2020 skal der mere fart på og cykling bliver igen min første prioritet. Og måske kommer der endnu en Ironman i rygsækken.

Ynglings produkt: Hver morgen spiser jeg havregrød/havregryn toppet med mandler, rosiner, chiafrø, solsikkekerner og kakaonibs. Det er standard og derfor også mine yndlingsprodukter. Hvis jeg har en bøtte tørret mango indenfor rækkevidde, vil den blive tom i løbet af meget kort tid..

Kort personlig beskrivelse : Jeg er født og opvokset i Horsens, hvor jeg i dag er bosat med min mand Niels og vores to piger på henholdsvis 8 og 10 år. Jeg er tidligere hestepige og har altid været vild med sport. I dag er træningen mere en livsstil og jeg træner gerne flere gange om dagen..
 

Instagramprofil : @meldgaardtri