HØJ KVALITET
På alle produkter
 HURTIG LEVERING
1-3 hverdage
 TILMELD NYHEDSBREV
Og få en gave!
 E-MÆRKET
En sikker dansk hjemmeside
 GRATIS FRAGT
Ordrer fra 600 DKK


Katrine Meldgaard


Alder: 36 år.

Profession: Uddannet revisor - driver i dag Camping & Fritid Horsens ApS sammen med min mand.

Interesser: Mine primære fokusområder er triathlon, min familie og min kost.

Ynglings produkt: Uha det er svært at nævne et yndlingsprodukt! Jeg er jo meget glad for flere produkter. Men hvis jeg skal nævne ét, må det være Mandlerne. Spiser mandler hver dag som topping på min morgenmad og som snacks.

Kort personlig beskrivelse : Jeg er mor til to piger og bruger derudover en hulens masse energi på at være en ambitiøs triathlet. For at være den bedste udgave af mig selv, spiller kosten en stor rolle og derfor søgte jeg som ambassadør hos Vangsgaard Treat. Flere af produkterne er fast inventar i min hverdag, både morgen, middag og aften og produkterne støtter op om mine kostprincipper.
 

Instagramprofil : @meldgaardtri