HØJ KVALITET
På alle produkter
 HURTIG LEVERING
1-3 hverdage
 TILMELD NYHEDSBREV
Og få en gave!
 E-MÆRKET
En sikker dansk hjemmeside
 GRATIS FRAGT
For ordrer over 600,- DKK

Christina Siggaard


Alder: 25 år.

Profession: Professionel cykelrytter og uddannet ernæring og sundheds professions bachelor
Interesser: Cykelløb, mad i alle variationer, min familie og venner.

Ynglings produkt: Jeg er et kæmpe madøre og er vild med Vangsgaard treats mange lækre muligheder, så det er et svært valg! Men efter at have blandet min egen mix af nødder og tørret bær, har jeg fundet en kærlighed for tørret blåbær, jeg ikke før har vidst fandtes .

Kort personlig beskrivelse : Jeg elsker min hverdag som professionel sportsudøver samtidig med, at jeg kan kombinere et studie, så jeg kan få vendt de små grå engang imellem. Jeg er vild med at kunne have mad indover min sport OG min uddannelse - så kan det jo føles som en nødvendighed at bruge SÅ meget tid i køkkenet, som jeg må erkende, at jeg gør ;) - derfor er Vangsgaard treats støtte til mig hel optimal, da jeg elsker at vide, at jeg nærer min krop med de gode sager frem imod træninger, løb og generelt for at finde velvære i at være til. :-) .

 

Instagramprofil : @christinasiggaard