HØJ KVALITET
På alle produkter
 HURTIG LEVERING
1-3 hverdage
 TILMELD NYHEDSBREV
Og få en gave!
 E-MÆRKET
En sikker dansk hjemmeside
 GRATIS FRAGT
Ordrer fra 600 DKK


Caroline Sylvester

Alder: 27 år.

Profession: Jeg blev færdiguddannet jurist ved årsskiftet 2015/2016, og jeg arbejder i dag hos et mellemstort advokatkontor i Aarhus.

Interesser: Mit køkken! Det er uden tvivl en vigtig prioritering for mig at finde tid til at eksperimentere med gode, næringsrige og smagfulde glutenfri opskrifter. Her finder jeg ro og lader op. Derudover er jeg meget glad for at være fysisk aktiv. De tidlige morgener bruges ofte på styrketræning, løb og yoga.

Ynglings produkt: De karamelagtige morbær, som er perfekte i både müsli, salater og som snack. Cashewnødder er også altid en vinder.

Kort personlig beskrivelse : Jeg er en travl kvinde med mange bolde i luften - og det elsker jeg at være! I den forbindelse er det selvfølgelig vigtigt at huske at passe på sig selv, og derfor prioriteter jeg sund, nærende mad samt motion og bevægelse rigtig højt. Jeg har cøliaki (glutenallergi), og det kræver, at jeg er endnu mere opmærksom på, hvad jeg fylder min krop med, så jeg sikrer, at jeg får den næring og de mineraler/vitaminer, som kroppen har brug for. Der er ingen tvivl om, at produkterne fra Vangsgaard Treat passer perfekt ind i min hverdag, idet nødder, frø og superfoods ofte udgør alternativet for diverse kornprodukter i en glutenallergikers kost. Jeg er derfor enormt glad for vores samarbejde, som er med til at gøre min hverdag meget lettere - og som forhåbentlig også medfører, at jeg kan inspirere mange af alle jer derude.