Vangsgaard Treat

Hvorfor?
Vangsgaard Treat er en lille familievirksomhed, hvis hovedformål er at give inspiration til sunde opskrifter og sælge råvarer og produkter hertil, mere specifikt til stunder, hvor man ønsker at forkæle sig selv med lidt lækkert som ligeledes er sundt.

Ideen er tilkommet stille og rolig over de sidste par år. Vi har altid haft en sød tand, men også en aktiv og travl livsstil. Det er ikke altid at disse interesser går hånd i hånd, hvis man også ønsker at præstere i dagligdagen og leve sundt.

Med Allans bagerbaggrund og interesse for både konditori og sund mad, så er der igennem årerne blevet lavet mange eksperimenterende lækkerier i vores køkken.

Når vi har været ude at rejse, så har vi altid haft et forholdsvis stort forbrug af diverse typer af nødder, og ligeledes slæbt så meget med hjem som var muligt.

Nødder har nemlig flere gode sider. De er supersunde (i moderate mængder selvfølgelig), gode som snacks, velegnet i mange hverdagsretter og så smager de ikke mindst fantastisk godt!

Herhjemme i Danmark kender vi mest til hasselnødder, valnødder og mandler. Og de er faktisk slet ikke at sammenligne hverken størrelsesmæssigt eller smagsmæssigt med de varianter, som man kan få i bl.a. Sydeuropa, USA, Sydamerika og Asien. Udvalget er også helt anderledes og vores egne favoritter er faktisk Macadamia, Cashew og Pekan nødder, som vi sjældent ser herhjemme.

Vi har nu fået mulighed for at importere nogle af de bedste nødder fra rundt omkring i verden, som kvalitetsmæssigt i BÅDE smag og størrelse lever op til vores ønsker og standarder og som leverer sund, kvalitetsmæssig forkælelse.

Alt i alt så ligger Vangsgaard Treat vægt på at forkælelse og sundhed går hånd i hånd

Hvem er vi?
Vi er en lille familie på 4, hvor både Allan og Rikke indtil for nylig har haft fuldtidsjobs ved siden af Vangsgaard Treat. Siden 1. november 2015 er Rikke gået fuld tid ind i familiefirmaet for at sikre fuld fokus på fortsat udvikling af Vangsgaard Treat. Det er vigtigt for os begge at holde os aktive. Vi holder primært formen ved lige med løb, hvor Allan deltager i maratonløb og diverse ½ maratons. Rikke holder sig til de kortere løb.

Vores 2 dejlige piger på hhv. 6 og 8 år går i børnehave og skole og har indtil videre interesse i svømning, håndbold og dans. Det sidste praktiseres lige nu i stor stil hjemme sammen med en masse MGP sange.

   

Tilmeld Nyhedsbrev

Tak!

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
http://vangsgaardtreat.dk/sitemap.axd